Wie zijn de professionals?

Waar denkt u aan bij het woord ‘kerst’? Wij denken aan gezelligheid, warmte en samenzijn
met familie en vrienden. En hopelijk, hopelijk ook sneeuwpret. Speciaal voor deze kerst hebben wij een selectie kerstpakketten samengesteld met sfeervolle oer-Hollandse en pure producten en cadeaus. Denk aan pakketten als Noir & Blanc, Take a Seat, With Compliments en Grillin & Chillin. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Geweldig om te geven, heerlijk om te krijgen. De lijn is compleet gemaakt met pakketten van internationale allure. Namen als Rituals, Stone Cape of Life & Living zorgen ervoor dat u zich in het middelpunt van de wereld waant.

Maar het kan altijd zo zijn dat u een eigen, persoonlijke mix wilt samenstellen. Aarzel dan niet om eens een bezoek aan onze showroom te brengen. Samen maken we daar een keuze uit alle ingrediënten die wij in huis hebben. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke smaak en stijl.

Wij wensen u en de uwen alvast hele fijne dagen en hopen dat u met uw pakketten weer de waardering zult oogsten die u zoekt. Het is tenslotte ieder jaar, maar één keer kerst!

Let it snow,

Gerrit en Gerda van der Steenhoven.